Hvor holder vi til…

I et smukt kuperet skovterræn med kig til søer og flotte skovklædte bakker, ligger vores klinik. Med Rye Nørskov Gods, som nærmeste nabo og Himmelbjerget som den ‘højeste’, ligger vi smukt placeret midt i Det Jyske Søhøjland.

Hvad kan vi…

Vi er et lille team af faguddannet personale, der mest befinder sig på klinikken, men som også gerne kører ud.

Vi har specialiseret os i den halte hest og udredelse af samme. Vi er en af de førende i landet, når det gælder handelsundersøgelser og specielt røntgen.

Vi er vilde med det vi laver og vi er gode til det! Vi lever efter den devise, at kun det bedste er godt nok for vores klienter, så derfor giver vi os tid til hver enkelt hest og vi afslutter ikke en behandling før diagnosen er fundet!

 

Hvad har vi…

Ud over vores klinik; som rummer lige nøjagtigt det vi har brug for, har vi et mindre staldafsnit som er velfungerende for såvel dagspatienter, som længerevarende indlæggelse. Her er der plads til den enkelte hest eller hoppe med føl.

I forbindelse med stalden har vi ligeledes et aftapningsrum for hingste eller det, den som oftest bliver brugt til, nemlig inseminering af hopper med føl ved siden.

 

 

da_DK